Seinäkiipeilyn alkeiskurssi 99 €

Aloittaessasi kiipeilyharrastuksen tarvitset riittävät perustiedot ja -taidot. Käymällä alkeiskurssin pääset turvallisesti seinälle heti alkumetreillä. Kolmituntisena kurssi-iltana opetellaan kiipeilijän varmistamista yläköydellä, kiipeilijän solmiminen köyteen sekä erilaisten kiipeilyvarusteiden käyttöä. Kurssin jälkeen harjoituskuukauden aikana saat varmistaa toista kiipeilijää kaikilla yläköysireiteillämme, ja varmistustestin tehtyäsi voit varmistaa toista kiipeilijää myös jatkossa.

 • Alkeiskursseja järjestetään vuoroviikoin tiistaisin tai torstaisin klo 18-21 (3h).
 • Kurssiin sisältyy 1 kk harjoittelujakso.
 • Ikäraja kurssille 14 vuotta.
 • Yläköysivarmistustestin läpäisseet saavat kansallisen yläköysivarmistuskortin (vihreä).
 • Kaikki kurssilaiset saavat 10 % alennuksen Puoti-varustekauppaan.
 • Varmistustestin läpäisseille 1kk kuntosalitutustumisjakso MosaGymille.
 • Max 10 osallistujaa / kurssi, joten varaa paikkasi etukäteen!

 

Vaatetus ja varusteet

Kurssivarusteiksi soveltuvat t-paita, verkkarit, ohuet sukat ja juomapullo. Kiipeilykengät ja muut varusteet saat meiltä lainaksi.

Ulkovaatteet ja -kengät, laukut ym. henkilökohtaiset varusteet voi jättää pukuhuoneiden lukkokaappeihin (toimii numerokoodilla), tai laukut voi ottaa myös mukaan halliin.

 

Kurssipaikka

Kiipeilyn alkeiskurssit järjestetään Mosahallin alakerrassa sijaitsevassa Kiipeilykeskuksen C-hallissa.

 

Harjoittelukuukausi sekä 1kk kuntosalikortti

Yhden kuukauden harjoittelujakso alkaa kurssin jälkeisestä päivästä. Saat meiltä lainakengät ja -valjaat, ja kiivetä voit kuukauden ajan vaikka joka päivä! Harjoittelukuukauden aikana testaamme vielä varmistustaitosi ja saat kansallisen yläköysivarmistuskortin. Varmistustesti tulisi suorittaa harjoittelukuukauden aikana. Saatuasi yläköysivarmistuskortin lataamme sinulle kuukauden kuntosalitutustumisjakson MosaGymille.

Kurssin käytyäsi saat käyttöösi materiaalipankin, josta löytyy mm. kertausvideo sekä kertausmonisteet kurssisisällön omatoimista kertaamista varten.

Opiskelijat alkeiskurssille hintaan 75 €

 • Kurssin kesto 3h, sis. 1 kk harjoittelujakson, kansallisen yläköysivarmistuskortin sekä 10% alennuksen Puoti-varustemyymälään.
 • Varmistustestin läpäisseille 1kk kuntosalitutustumisjakso MosaGymille
 • Vaaditaan voimassaoleva opiskelijakortti tai läsnäolotodistus. Ilman opiskelijakorttia kurssin hinta 99 €
 • Kurssi-ilmoittautumiset joko puhelimitse, sähköpostilla taikka paikan päällä.

 

IN ENGLISH

The beginners top-rope courses are mainly held in Finnish. If you do not speak or understand Finnish, please contact the Kiipeilykeskus staff and ask about courses in English as they are often provided upon request. All participants should understand the teaching language of the course as we can not always guarantee one-to-one teaching in a different language during the course.

Do not hesitate to give us a call 050 554 2218 if you have any questions about our climbing courses. We try our best to accommodate your needs whether it be language, disability etc.

Tarkista seuraavien kurssien aikataulut verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan!

 

VERKKOKAUPPAAN

 

Maksaessasi kurssin käteisellä/ liikuntaseteleillä, varaa kurssi soittamalla 050 554 2218 tai sähköpostilla
info@kiipeilykeskus.com ja jolloin laita sähköpostiin osallistujan nimi, puhelinnumero, osoite sekä sähköpostiosoite.

 

Kurssin peruutusehdot

Alla olevasta linkistä löydät koko Urheilukeskuksen yhteiset peruutus- ja käyttöehdot.

VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

Sairastumisen sattuessa kurssin voi perua myös viime hetkellä ilman, että maksu peritään.

Kurssin käyneiden palautteita kurssista

”Online-materiaali oli selkeää ja tukee muistia. Mukavaa että tarjolla on sekä video että pdf. Noista on helppo kerrata varmistustestiä varten.”

”Kurssi oli kaikinpuolin todella hyvä ja pedagogiikka otettu hyvin huomioon. Asiat esitettiin selkeästi ja hyvässä järjestyksessä. Kurssin opettaja rauhallinen ja mukava. Turvallisuutta oli hyvä painottaa ja tärkeä, että otettu esimerkkejä myös yleisimmisistä turvallisuusriskeistä. Täysi kymppi kokonaisuudessaan kurssista ja opetuksesta. Kiitos paljon.”

”Kurssi vastasi odotuksia. Kolmeen tuntiin oli hyvin saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen ja kurssilla oli myös varattu hyvä tovi käytännön harjoitteluun. Nyt on hyvä into jatkaa treenaamista, että saa varmistuskokeen tehtyä ja pääsee seuraavaksi liidikurssille.”

”Minulle ei jäänyt mitään epäselvää tai kysyttävää. Sain kurssilla heränneisiin kysymyksiin heti selkeät vastaukset, ja rakenne oli mielestäni järkevä. Erityismaininta putoamisharjoitukselle, joka toi itselleni selkeästi varmuutta varmistamiseen sekä kiipeämiseen.”