HELSINGIN KIIPEILYKESKUS ON TOUKOKUUSSA AVOINNA AIKA- JA SARJAKORTTILAISILLE RAJOITETUSTI. KÄYNTI EDELLYTTÄÄ VOIMASSAOLEVAA VARAUSTA. 1.6. ALKAEN VARAUSTA EI TARVITA.

Korona-ajasta johtuen rajoitamme hallituksen kokoontumisia koskevan ohjeistuksen mukaisesti Kiipeilykeskuksen yhteenlasketun kävijämäärän maksimissaan 20 henkilöön kerrallaan. Tämä rajoitus on käytössä 31.5. asti. Jokainen käynti edellyttää voimassaolevan aika- tai sarjakortin lisäksi verkkokaupan järjestelmän kautta tehtyä voimassaolevaa varausta. Portti aukeaa siis vain voimassaolevan varauksen kellonaikojen sisällä.

Varaus täytyy tehdä asiakkaan omalla asiakastilillä, että kulkukortti toimii oikein. Tähän tarvitaan Kiipeilykeskuksen asiakastiliin kytketty sähköpostiosoite (liittäminen tehdään aina asiakaspalvelupisteellä).

Asiakastiedoista voit myös tarkistaa voimassaolevat tuotteet ja voit halutessasi ostaa niitä verkkokaupan kautta myös lisää.

Aukioloajat 11.5.-9.8.2020

  • ma-pe klo 9-21
  • la klo 10-18

Toistaiseksi Kiipeilykeskuksen kassalla voi maksaa vain korttimaksuilla ja liikuntarahoilla!

Jos mahdollista, suosittelemme saapumaan Kiipeilykeskukseen liikuntavaatteissa, jolloin pukuhuoneiden käytölle ei ole tarvetta. Huomiothan että kiipeilykeskuksen suihkut ja saunat eivät ole toistaiseksi käytössä.

Älä tule kiipeämään jos tunnet itsesi vähääkään sairaaksi, tai jos olet juuri ollut sairaana!

VARAUSAIKA MAX 2H / VUOROKAUSI JA MAX 2 VARAUSTA KERRALLAAN

Voit tehdä maksimissaan kahden tunnin varauksen. Varaukset alkavat tasatunnein. Sinulla voi olla maksimissaan kaksi tulevaa varausta, eli voit nyt varata kaksi seuraavaa käyntiäsi ja ensimmäisen käytyäsi voit varata yhden lisää. Saapuessasi luethan kassalta vielä kiipeilyyn liittyvät poikkeusolojen toimintaohjeet.

OHJEET VARAUKSEN TEKEMISEEN

Varauksia ei tehdä puhelimitse, vaan pääset tekemään varaukset kätevästi omalla asiakastililläsi. Kirjaudu sisään varausjärjestelmäämme osoitteessa: https://oma.enkora.fi/tapanila/reservations2/reservations/54/9/-/-.

ONGELMIA KIRJAUTUMISEN KANSSA?

Jos et pääse kirjautumaan tilillesi esimerkiksi siitä syystä, että asiakastiliisi ei ole liitetty toimivaa sähköpostiosoitetta, voit hoitaa asian Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteellä (puh. 050 554 2218) sen aukioloaikoina.

KORVAUKSET SULKUAJASTA

Kiipeilykeskuksen aika- ja sarjakortteihin on lisätty käyttöaikaa sulkuajan verran automaattisesti. Voit tarkistaa oman korttisi tilanteen kirjautumalla asiakastietoihisi verkkokaupan kautta.

KESÄKUU

Kiipeilykeskus palaa kohti normaaliimpaa arkea kesäaukioloajoin maanantaina 1.6. Toukokuun ajan käytössä olleesta varausjärjestelmästä luovutaan kokoontumisrajoitusten noustessa 50 henkilöön.

Kiipeilykeskus palvelee kesällä seuraavin aukioloajoin:

 • Maanantai-perjantai klo 9-21
 • Lauantai klo 10-18
 • Sunnuntaisin suljettu

Poikkeuksena juhannuksen aukioloajat:

 • Torstai 18.6. klo 10-18
 • Juhannusaatto perjantai 19.6. suljettu
 • Juhannuspäivä lauantai 20.6. suljettu

Kiipeilemään tullessa kannattaa huomioida, että C-hallimme on purettu uuden tieltä ja se tiivistää kiipeilyt A- ja B-halleihin sekä bouldertiloihimme. Uudet seinät rakentuvat kesän aikana, kunhan työvoima saa luvan liikkua Suomeen.

Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan välttämään ruuhkaisimpia hetkiä arki-iltoina 17-19 välillä. Tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 17-19:30 pyörivät lisäksi Kiipeilykeskuksen junioriryhmät aina juhannukseen asti.

Urheilukeskuksen korona-ajan ohjeet

Tapanilan Urheilukeskus on laatinut korona-ajan toimintaohjeet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Ohjeet löytyvät portilta, ovilta ja asiakaspalvelupisteiltä, ja voit lukea ne myös täältä.

Ja sitten kun aurinko ei paista… Kesäkiikkukortti 99 €

Perinteinen Kiipeilykeskuksen kesäkiikkukortti tulee jälleen! Kortti on voimassa 1.6.-15.8. ja hinta on 99 €. Sillähän kiikkuu sitten niin paljon kuin sielu sietää, ja mahdollisten muiden tililläsi olevien aikakorttien voimassaoloa jatketaan kesän jälkeiseen aikaan kesäkortin voimassaoloajan verran.

OSTA KORTTI TÄÄLTÄ

tai Kiipeilykeskuksen kassalta.

Puoti palvelee korona-aikana poikkeuksellisesti myös verkossa

Setit ulkokiipeilyn aloittelijoille tai vaikkapa Pohjois-Norjan lomamatkaa varten. Valikoima kaltsiroinaa tulee näin poikkeusaikana palveluverkkokauppaamme myyntiin. Kiipeilykeskuksen apinat sitten omin mankkaisin pikkukätösin pakkailevat varusteet matkaan. Nouto Kiipeilykeskuksesta aukioloaikoinamme sekä toimitus kalliokiipeilykurssille onnistuvat myös!

Tsekkaa paketit ja ostolinkki Puoti-sivullamme

Toteutuvat kurssit

Kurssimme käynnistyvät vaiheittain ja tässä seuraavia toteutuvia kursseja:

Jäitkö ilman kurssipaikkaa ja haluaisit hirmuisen kovasti tulla kurssille? Heitä meiliä: info@kiipeilykeskus.com

Kysymyksiä kursseista? Voit myös soittaa: puh. 050 554 2218

Videosarja kalliokiipeilykohteista

Kalliokiipeilykausi on koronasta huolimatta säiden puolesta parhaimmillaan, joten monet ainakin haaveilevat kalliolle siirtymisestä. Jos kalliot eivät ole tuttuja, niin henkilökuntamme mielellään antaa vinkkejä, että minne kannattaa mennä ja millä kamoilla.

Nyt kun mentorointi on ollu viime viikkoina jäissä, niin alamme julkaista videosarjaa kiipeilyreissujen suunnittelun avuksi, ja reteästi tietysti ulkomaan kohteita myöten. Vaikka koronan takia reissuun ei pääse, niin nyt on täydellinen hetki haaveilla ja suunnitella tulevia kiipeilyreissuja! Videosarja päivittyy viikoittain.

Linkkivinkkejä:

KALLIOKIIPEILY & KORONA-AIKA

  • Vältetään suosituimpia lähikallioita
  • Nyt on hyvä mahdollisuus vierailla vähemmän suosituilla, ja itselle uusilla kiipeilypaikoilla!
  • On hyvä hetki etsiä uusia kiviä ja kallioita kauempana yleisistä teistä ja paikoista
  • Huolehditaan käsihygieniasta ja pidetään turvavälit
  • Alkoholipohjainen nestemankka on nyt parempi vaihtoehto kuin perinteinen mankka, mutta se ei korvaa käsidesiä.
  • Ei isoja kokoontumisia ja annetaan muille tilaa
  • Ruuhkia ulkoilussa voi välttää myös ulkoilun ajankohdalla, olemalla liikkeellä joko aikaisin aamulla tai iltamyöhään
  • Terveydenhuollon kapasiteetti on tällä hetkellä rajattua. Kaikessa ulkoilussa on minimoitava riskit loukkaantumiseen, joten harrastetaan omien rajojen puitteissa.