Helsingin Kiipeilykeskus

Helsingin Kiipeilykeskus on Pohjois-Helsingissä sijaitseva sisäkiipeilyhalli, joka on perustettu vuonna 2002. Kiipeilykeskuksen tilat ovat Tapanilan Urheilukeskuksen Mosahallin alakerrassa, sisäänkäynti ovesta C1.

Helsingin Kiipeilykeskus on osa Tapanilan Urheilutalosäätiötä, joka ylläpitää myös Tapanilan Urheilukeskusta ja Helsingin Mailapelikeskusta.

Kiipeilykeskuksen 1 700 neliömetriä kiipeilyseinää tarjoavat kiipeilyhaasteita niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harrastajille. Seinäkiipeilyn lisäksi pääset saunomaan meillä käyntisi yhteydessä ja voit tutustua kiipeilyvarustekauppaamme Puotiin.

TUTUSTU TILOIHIMME TÄSTÄ 

 

Ensimmäistä kertaa kiipeilemään?

Voit tulla meille kiipeilemään silloin kun sinulle parhaiten sopii, et tarvitse varausta! Kiipeilykeskusksen henkilökunta auttaa varusteiden kanssa ja ohjaa kiipeilyssä turvallisesti alkuun. Tutustuthan hallimme käyttöehtoihin etukäteen ja huomioit, että alle 14-vuotiaat saavat kiipeillä vain täysi-ikäisen valvojan seurassa. Lisätietoa ensimmäistä kertaa kiipeilemään tuleville linkistä.

ENSIKERTALAISILLE

 

Mitä on seinäkiipeily?

Kiipeily on ihmiselle erittäin luontainen ja vaistonvarainen kyky, joka kehittyy jo lapsena heti ensiaskelten jälkeen. Kiipeilystä on suurten ”vuorien valloituksen” ohella kehittynyt myös urheilullinen liikuntamuoto, jota lähes jokainen voi harrastaa keinotekoisilla sisäseinillä. Osalle seinäkiipeily sisällä on vain tapa harjoitella kiipeilytekniikkaa kallio- ja vuorikiipeilyä varten, monet taas ovat löytäneet rakkaan harrastuksensa juuri seinäkiipeilystä.