Ensimmäistä kertaa kiipeilemään?

Meillä pääset kokeilemaan kiipeilyä helposti ilman ajanvarausta ja ilman aiempaa kokemusta seinäkiipeilystä! Kiipeily tapahtuu itsevarmistavilla Trublue-laitteilla, jotka sopivat myös lapsille.

Kun olet tulossa Kiipeilykeskukseen ensimmäistä kertaa, tarvitset mukaasi vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kaikki loput varusteet saat meiltä lainaan käyntisi ajaksi. Kiipeilykeskuksen henkilökunta auttaa varusteiden kanssa ja ohjaa kiipeilyssä alkuun, jonka jälkeen voit kiivetä vaijerin varassa viittätoista eri kiipeilylinjaa omatoimisesti ja turvallisesti.

 

Kiipeilykokeilu itsevarmistavilla (1-4hlö)

Ensikertalaisille tarjoamme kiipeilykokeiluja, joihin sisältyy sisäänpääsyn lisäksi vuokravarusteet (valjaat ja kengät) sekä henkilökohtainen alkuopastus itsevarmistavien Trublue-laitteiden käyttöön. Lyhyen alkuopastuksen jälkeen voit käyttää kaikkia hallimme itsevarmistavia laitteita omatoimisesti.

 • Hinta:
  • lapset (alle 18v) 15 €
  • aikuiset 20 €
  • sis. sisäänpääsy, valjaat ja kengät, sekä henkilökunnan alkuopastus
 • Voit tulla milloin tahansa, aina pääsee kiipeämään! Riittää, että saavut paikalle ja ilmoitat halusi kiivetä kyseisillä laitteilla. Opastamme teitä laitteen käytössä!
 • Ei ikärajaa, mutta Trublue-laitteille on 10 kg alapainoraja (max. 136 kg).
 • Kaikilla alle 14-vuotiailla tulee olla täysi-ikäinen valvoja mukanaan, ja yhdellä valvojalla voi olla samanaikaisesti enintään kolme lasta valvottavana.
 • Meillä pääset aina kiipeämään, eli laitteille ei voi varata aikaa, vaan vapaat laitteet ovat vapaasti kaikkien asiakkaiden käytössä. Laitteita löytyy kaikista halleistamme. Mikäli haluat varmistaa ettei yksikään halli ole varattu vierailunne aikana, voit tarkistaa asian varauskalenterista (linkki alempana).
 • Ei aikarajaa, mutta ensikertalaiselle riittävä aika on yleensä noin 1-2 tuntia.
 • Varusteiksi kannattaa ottaa t-paita, verkkarit, ohuet sukat ja juomapullo.

 

Tutustuthan hallimme käyttöehtoihin etukäteen ja huomioit, että alle 14-vuotiaat saavat kiipeillä vain täysi-ikäisen valvojan seurassa!

KÄYTTÖEHDOT

 

Voit tarkistaa varauskalenteristamme onko hallissa junioriryhmien tai kurssien tilavarauksia jolloin osa itsevarmistavista laitteista on pois käytöstä. Varauksia on yleensä arki-iltaisin ja viikonloppuaamuisin. Mikäli haluat tarkempaa tietoa, kannattaa soitella meille 050-5542218. Kalenteri näyttää hallien A, B, ja C varaustilanteen.

VARAUSKALENTERI

 

Mikäli teitä on isompi porukka tulossa kiipeilemään, olettehan yhteydessä asiakaspaveluumme 050-5542218 / info@kiipeilykeskus.com. Järjestämme ryhmille (6-16hlö) ohjattuja kiipeilykokeiluja, joihin sisältyy oma kiipeilyhalli sekä ohjaaja koko kiipeilykokeilun ajaksi. Voit tutustua ryhmien kiipeilykokeiluihin täältä!