A-halli

Suurin, 16 metriä korkea halli, joka on aina kaikkien asiakkaiden käytössä. Harvinaisista tapahtumista kuten kisoista ilmoitetaan aina erikseen etusivulla. A -hallista löytyy jokaiselle harrastajalle kiivettävää, mutta ei välttämättä sovi pienemmille lapsille. Hallissa on kuusi itsevarmistavaa laitetta.

Katso 360° kuva A-hallista

 

 

B-halli

Toiseksi suurin halli, korkeudeltaan 12 metriä. Reittejä kaiken tasoisille kiipeilijöille. Varattuna usein seurojen vakiokäyttöön sekä varataan osittain Kiipeilykeskuksen kursseille ja ohjattuille ryhmille. Hallissa on kaksi itsevarmistavaa laitetta.

Katso 360° kuva B-hallista

C-halli

Parhaiten aloittelijoille sopiva tila, jossa pääpaino helpoilla reiteillä. Seinät sopivat hyvin myös pienemmille lapsille. Varattuna usein seurojen junioriryhmille sekä Kiipeilykeskuksen kiipeilykokeiluryhmille ja kurssitoimintaan. Hallissa on seitsemän itsevarmistavaa laitetta.

Katso 360° kuva C-hallista

Boulderointi

Boulderointi sopii aloittelijoille ja kokeneille harrastajille. Boulderoinnissa ei tarvita köysiä eikä valjaita, vaan kiipeily tapahtuu matalalla seinällä, josta tiputaan paksulle patjalle. Boulderoinnissa pyritäänkin korkeuden sijasta kiipeämään mahdollisimman vaikeita lyhyitä reittejä. Boulderointi sisältyy kiipeilykokeiluun.

Katso 360° kuva Boulder-tilasta