A-halli


Suurin, 16 metriä korkea halli, joka on aina kaikkien asiakkaiden käytössä. Harvinaisista tapahtumista kuten kisoista ilmoitetaan aina erikseen etusivulla. A -hallista löytyy jokaiselle harrastajalle kiivettävää, mutta ei välttämättä sovi pienemmille lapsille. Hallissa on kuusi itsevarmistavaa laitetta.

Katso 360° kuva A-hallista    


 

B-halli


Toiseksi suurin halli, korkeudeltaan 12 metriä. Reittejä kaiken tasoisille kiipeilijöille. Varattuna usein seurojen vakiokäyttöön sekä varataan osittain Kiipeilykeskuksen kursseille ja ohjattuille ryhmille. Hallissa on neljä itsevarmistavaa laitetta.

Katso 360° kuva B-hallista    


 

C-halli


Parhaiten aloittelijoille sopiva tila, jossa pääpaino helpoilla reiteillä. Seinät sopivat hyvin myös pienemmille lapsille. Varattuna usein seurojen junioriryhmille sekä Kiipeilykeskuksen kiipeilykokeiluryhmille ja kurssitoimintaan. Hallissa on seitsemän itsevarmistavaa laitetta.
   


 

Boulderointi


Boulderointi sopii aloittelijoille ja kokeneille harrastajille. Boulderoinnissa ei tarvita köysiä eikä valjaita, vaan kiipeily tapahtuu matalalla seinällä, josta tiputaan paksulle patjalle. Boulderoinnissa pyritäänkin korkeuden sijasta kiipeämään mahdollisimman vaikeita lyhyitä reittejä. Boulderointi sisältyy kiipeilykokeiluun.
   
Katso 360° kuva Boulder-tilasta    


 

Boulderoinnin treeniseinä


Hänkkiä ja haastetta kaipaaville tiloistamme löytyy myös treeniseinä boulderointiin. Seinät ovat 38° negatiivisia ja reittejä löytyy vitosesta ylöspäin. Seinällä on käytössä Stökt sovellus josta löytyy kaikki treeniseinän reitit. Käyttäjät voivat luoda myös omia reittejä sovellukseen. Ohjeet appin lataamisen & käyttöön löydät täältä https://www.getstokt.com/stokt-for-climbers