Pelastustaidot pitkillä reiteillä 165€

Kurssilla opitaan toimintaa ongelmatilanteissa pitkillä yhden sekä erityisesti useamman köydenpituuden reiteillä: käydään läpi ongelmatilanteita sekä liidaajan että kakkosena kiipeävän osalta ja harjoitellaan tilanteiden ratkomista. Lisäksi kurssilla opitaan ratkomaan laskeutumisessa eteen tulevia ongelmia.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä ovat sekä Kalliokiipeilyn peruskurssin että Liidikurssin käyminen tai kurssien sisältöä vastaavat taidot. Lisäksi suosituksena on perehtyneisyys usean köydenpituuden reittien kiipeilyn perusperiaatteisiin.

Kurssin kesto on 8 tuntia ja kurssin hintaan sisältyvät tarvittavat harjoitusvälineet. Kurssimaksu tulee olla maksettuna ennen kurssille tuloa.

 

Vaatetus ja varusteet

Kurssilaisilla tulee olla valjaat ja kengät omasta takaa.

 

Kurssipaikka

Pelastustaidot pitkillä reiteillä -kurssit järjestetään Vantaan Käärmekalliolla.

 

Tarkista seuraavien kurssien aikataulut verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan!

 

VERKKOKAUPPAAN

 

Maksaessasi kurssin käteisellä/ liikuntaseteleillä, varaa kurssi soittamalla 050 554 2218 tai sähköpostilla
info@kiipeilykeskus.com jolloin laita sähköpostiin osallistujan nimi, puhelinnumero, osoite sekä sähköpostiosoite.

 

Kurssin peruutusehdot

Varatun kurssin voi peruuttaa viikkoa (7 päivää) ennen veloituksetta. Mikäli kurssi perutaan alle 7 päivää ennen, mutta aiemmin kuin 2 päivää ennen kurssia veloitamme 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssin peruutus tapatuu 2 päivää ennen kurssia tai myöhemmin tai kurssille jätetään tulematta veloitamme koko kurssin hinnan. Sairastumisen sattuessa kurssin voi perua myös viime hetkellä ilman, että maksu peritään.