OHJATTU KIIPEILYKOKEILU KIIPEILYKESKUKSESSA

Oli ryhmänne millainen tahansa, pääsette seinälle helpoiten varaamalla ohjatun kiipeilykokeilun. Kokeiluun sisältyy oma kiipeilyhalli ja ohjaaja, sekä kiipeilyvarusteet kaikille.

KÖYSILASKEUTUMINEN JA KALLIOKIIPEILYKOKEILU

Koko porukan köysilaskeutuminen Käärmekalliolta, ja pääsette kokeilemaan myös kalliokiipeilyä! Laskeutuminen voidaan halutessanne järjestää myös muilla kiipeilykallioilla, tai vaikkapa oman firmanne katolta. Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous!

POLTTARIT TULOSSA?

Meillä pääsee kokeilemaan rajojaan polttarisankarin lisäksi koko porukka! Pääsette kokeilemaan kiipeilyä sisäseinillä tai ulkokallioilla. Kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

KOULURYHMÄN LIIKUNTAPÄIVÄ EDESSÄ?

Järjestämme koululaisille ja opiskelijoille sekä seinä- että kalliokiipeilykokeiluja!

Virkistyspäiville?

Seinä- tai kalliokiipeilykokeilu sopii hyvin osaksi virkistyspäivänne ohjelmaa! Kiipeilyn jälkeisen venyttelyn, pullakahvit tai vaikkapa saunaillan voit varailla osoitteesta tykypaivahelsinki.fi

Helsingin Kiipeilykeskus on tärkeä osa Suomen monipuolisinta sisäliikuntakeskusta, Tapanilan Urheilukeskusta, jossa käy vuosittain satoja yritysryhmiä viettämässä tyky- ja liikuntapäiviä. Seinäkiipeily on eräs kestosuosikeista.

ENSIAPUTAIDOT UNOHDUKSISSA?

Ryhmille on tarjolla myös ensiapurasteja ja -koulutuksia!