Järjestämme säännöllisesti kiipeilykursseja sisäseinillä ja ulkokallioilla. Verkkokaupastamme löydät seuraavat kurssit ja niiden aikataulut. 

 

Verkkokauppaan pääset tästä

 

Jäitkö ilman kurssipaikkaa ja haluaisit kovasti kurssille? Heitä meille meiliä: info@kiipeilykeskus.com

ALKEISKURSSI

Aloittaessasi kiipeilyharrastuksen tarvitset riittävät perustiedot ja -taidot. Käymällä alkeiskurssin pääset turvallisesti seinälle heti alkumetreillä.

LIIDIKURSSI

Liidatessa kiipeilijä vie köyttä mukanaan ja kiinnittää sitä edetessään seinällä oleviin varmistuspisteisiin, ”jatkoihin”. Liidikurssilla opit alaköysikiipeilyn perusteet ja vältyt turhilta riskeiltä.

TEKNIIKKAKURSSI

Kurssilla käydään läpi kiipeilyn perustekniikoita ja käsitteitä, tutustutaan yleisimmin kiipeilyseinällä kohdattaviin otetyyppeihin ja harjoitellaan niiden käyttämistä.

KALLIOKIIPEILYKOKEILU

Kalliokiipeily sopii kesäpäivän vietteeksi niin polttariporukoille kuin perheillekin! Kalliokiipeilykokeilu on mainio tapa tutustua kiipeilyyn ulkokiipeilyn muodossa. Et tarvitse aiempaa kokemusta!

KALLIOKIIPEILYN PERUSKURSSI

Kalliokiipeilyn peruskurssi antaa sinulle valmiudet kiivetä yläköysivarmistuksella ulkokallioilla.

TRÄDIKIIPEILYKURSSI

Trädikiipeilykurssi antaa sinulle valmiudet kiivetä luonnollisilla varmistuksilla ulkokallioilla.

PELASTUSTAIDOT PITKILLÄ REITEILLÄ

Kurssilla opitaan toimintaa ongelmatilanteissa pitkillä yhden sekä erityisesti useamman köydenpituuden reiteillä: käydään läpi ongelmatilanteita sekä liidaajan että kakkosena kiipeävän osalta ja harjoitellaan tilanteiden ratkomista.