Liikkuvuus ja kehonhallinta -workshop

Workshop sisältää kokonaisuuden harjoituksia joiden tarkoitus on tukea kiipeilijän fyysistä ja henkistä hyvinvointia harjoittelemisen ja suorituksen optimoimiseksi. Voit ottaa työpajan harjoituksista mukaan itsellesi parhaat palat alkulämmittelyyn ja kiipeilyn jälkeiseen kehonhuoltoon.

Harjoituksessa yhdistyy somatiikan, joogan, liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelun menetelmiä. Tavoitteena on vahvistaa kiipeilijän kehoa, lisätä liikkuvuutta ja tasapainoa, parantaa kehotietoisuutta ja asentoaistia, sekä tukea palautumista. Se tarjoaa monipuolisen lähestymistavan, joka auttaa ehkäisemään loukkaantumisia, edistää suorituskykyä ja tukee rentoutumista kiipeilyn vaativissa olosuhteissa.

Sisältö

 • Somatiikka: Paranna kehotietoisuutta, asentoaistia ja vähennä lihasjännitystä
 • Jooga: Kehitä voimaa, notkeutta, keskittymiskykyä ja tasapainoa
 • Kehonpainoharjoittelu: Rakenna voimaa ja kestävyyttä omalla keholla
 • Liikkuvuusharjoitteet: Paranna nivelten liikkuvuutta, liikeratoja ja ennaltaehkäise loukkaantumisia

Hyödyt

 • Optimoitu suorituskyky: Vahvista kehoa ja paranna liikeratoja
 • Tasapaino: Kehitä kehonhallintaa ja tasapainoa
 • Liikkuvuus: Lisää nivelten liikkuvuutta, lihastasapainoa ja vähennä loukkaantumisriskiä
 • Rentoutuminen: Rentoudu ja tue palautumista

Workshopin tiedot

 • Hinta 40 €
 • Kesto 2 h
 • Max osallistujamäärä 8 henkilöä
 • Paikka: saapuminen Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteen kautta
 • Workshopin ohjaajana toimii Johanna Penttinen @intuitiv8movement

Jokainen workshop on oma kokonaisuutensa, joten voit osallistua yhdelle tai useammalle kerralle.

Varaukset

Aikataulut ja varaukset täältä.

Voit varata paikan myös soittamalla 050 554 2218 tai sähköpostitse info@kiipeilykeskus.com

 

Kohti vahvempaa ja tasapainoisempaa kehoa!

Johanna Penttinen

Intuitive movement @intuitiv8movement

Olen koulutettu hathajoogaohjaaja ja työssäni intohimoinen liikkeen tutkija. Ohjaukseni pohjautuu somaattiseen, kehomielen kokonaisuutta tukevaan lähestymistapaan. Pitkä ja monialainen taustani joogan eri muotojen parissa on ohjannut minut tutkimaan liikkeen alkuperää, sekä kehon ja mielen kerroksia. Läpi elämän, liikkuminen erilaisten ulkoilu-, vesi- ja ryhmäliikuntalajien parissa on ollut mukana. Liike on esiintynyt monenlaisessa tärkeässä roolissa elämäni varrella, joogaharjoitus toi huomioni jo nuorena sen vaikutukseen mielen tasapainottavana tekijänä. Aktiivisiin harrastuksiini on viime vuosina asettunut kiipeily, jonka liikkeen variaatiot ovat nostaneet erityiseen asemaan kehonhallinnan aistimisen, kehon ja mielen huollon ja hyvinvoinnin tärkeyden.

Kiipeilyssä minua kiehtoo primitiivinen koko kehon liike ja liikkeen muodot, itsensä ylittäminen ja kehittymisen mahdollisuudet. Näin neljänkympin kynnyksellä aloitettuani liikkumaan seinällä ja sieltä alas, uuden voimaa, sitkeyttä ja harjoitusta vaativan liikuntamuodon parissa, huomaan arvon ja hyödyn terveiden ja toimivien nivelten ja muiden kudoksien, vahvan kehonhallinnan ja mielen toiminnallisuuden kanssa. Liikkuvuus, asennon aistiminen, liikelaatu sekä suunnat tukevat kehon hyvinvointia ja auttavat kiipeilyssä sekä palautumisessa. Olen saanut oivalluksia kehonhuollon näkökulmiin, kohti hyvinvointia tukevaa ja laadukkaampaa liikettä ja harjoitusta.