Kevätkausi pyörähti käyntiin Helsingin Kiipeilykeskuksessa

Kesää kohti mennään, päivät pitenevät ja kevätkausi on jo täydessä vauhdissa. Kiipeilykeskuksen junnuryhmät pyörähtivät taas käyntiin ja hallilla näkyykin paljon uusia iloisia, innokkaita junnuja. Harrastajille tämä on paras aika hoitaa kiipeilyvakuutus kuntoon. Helpoiten se onnistuu liittymällä Suomen Kiipeilyliiton alaisen seuran jäseneksi, hallillamme aktiivisesti toimivat Tapanilan Erä Kiipeilyjaosto sekä Suomen Alppikerho.

Varustekauppaamme Puotiin on myös alkanut ilmestymään kevään uutuuksia. Ocunilta tuli erä uusia kiipeilyvaatteita, trädikiipeilijöille löytyy Totem Cam:it!

Reitinteon kevätkuulumiset

Reitintekotiimillä on myös täysi tohina päällä. Köysiseinillämme on yli 220 reittiä tarjoamassa haasteita kaiken tasoisille kiipeilijöille. Bouldetilastamme löytyy taas noin 50 boulder-pähkinää purtavaksi. Teemme jatkuvasti uusia reittejä asiakkaittemme iloksi ja meillä uusitaan noin 15-20 köysireittiä viikossa. Bouldereistamme viikottain vaihtuu reilu neljännes, joten hallilla on aina uutta kiivettävää tarjolla.

 

Itsevarmistavat palvelevat niin ensikertalaisia kuin harrastajia

Hallin 15 itsevarmistavaa kiipeilylinjaa avaavat ensikertalaisille mitä mainioimman kattauksen tutustua uuteen lajiin, kokeneemmille ne tarjoavat helpon ja kätevän tavan tulla treenaamaan ihan itsekseenkin. Kiipeilykokeiluun ei tarvita erillistä ajanvarausta, meillä pääsee kiipeämään aina! Kiipeilykeskus on avoinna arkisin 9-22 ja viikonloppuisin 10-20, tervetuloa!