Junnuryhmät keväällä 2023

 

Kevään junnuryhmien ilmoittautuminen on päättynyt!

Kiipeilykeskuksen junnuryhmät kokoontuvat kauden ajan kerran viikossa. Kevätkausi sijoittuu ajalle 17.1.-28.5. eli kauden aikana on yhteensä 18 harjoituskertaa (hiihtolomaviikolla vko 8 sekä pitkäperjantaina 7.4. ja helatorstaina 18.5. ei ole harjoituskertoja). Ilmoittautuminen aukeaa joulun aikaan nykyisten junnujen ollessa etusijalla. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Junnuryhmät on jaettu alkeis-, jatko- ja treeniryhmiin. Alkeisryhmässä opetellaan seinäkiipeilyn perusasioita turvallisesti Helsingin Kiipeilykeskuksen ohjaajan kanssa. Ryhmät on tarkoitettu 9-16-vuotiaille. Aiempi kiipeilykokemus ei ole välttämätöntä. Jatko- ja treeniryhmiin pääsevät vain aiemmin junnuryhmissä kiivenneet ohjaajan suosituksesta.

 

Hinta

Kevätkauden alkeisryhmän hinta on 260 €/ osallistuja. Jatkoryhmän hinta on 300 €/ osallistuja, ja perjantain treeniryhmän hinta on 300 €/ osallistuja. Kahteen jatko- tai treeniryhmään osallistuessa hinta on yhteensä 520 €.

Kurssimaksu sisältää varusteet ohjatuilla kerroilla.

Kurssimaksu tulee suorittaa viimeistään ensimmäiselle kokoontumiselle tultaessa.

Lisäksi tarjoamme junnuille 15 % alennuksen kiipeilyvarusteiden kertaostoksesta Puoti-varustekaupassamme.

Junnujen vanhemmille tarjoamme seinäkiipeilyn alkeiskurssin (3 tuntia) hintaan 79 € (norm. 99 €). Siten junnut pääsevät kiipeämään myös vanhempiensa kanssa ohjattujen junnuryhmien lisäksi.

14 vuotta täyttävät junnut pääsevät suorittamaan varmistuskokeen. Kokeen läpäiseville tarjoamme kansallisen varmistuskortin (norm. 13 €). 14-vuotiaat pääsevät myös kiipeilemään omatoimisesti ilman täysi-ikäistä huoltajaa, tätä nuoremmilla huoltaja tulee olla ohjattujen kertojen ulkopuolella paikalla.

14 vuotta täyttäneille junnuryhmäläisille mahdollisuus ostaa Kiipeilykeskuksen kevätkausikortti hintaan 100 € (treeniryhmäläisille 50€). Kortti on voimassa 1.1.-31.5.2023 ja oikeuttaa treenaamaan kaikkina Kiipeilykeskuksen aukioloaikoina.

 

Aikataulu

Kevätkausi alkaa viikolla 3 ja päättyy viikolla 21.
Junnuryhmät kokoontuvat joka viikko kevään ajan.

 

Ilmoittautumiset alkeisryhmiin (9-16v)

Ilmoittautumiset sähköpostilla: junnut@kiipeilykeskus.com tai alla olevalla lomakkeella.

Kerro sähköpostissa osallistujan nimi ja syntymävuosi, ryhmätoive, huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, sekä toiveet mikäli juniori haluaa samaan ryhmään sisarusten tai kavereiden kanssa.

Huomioithan, että lomakkeen täyttäminen tai sähköpostin lähettäminen ei vielä takaa paikkaa ryhmässä. Kaikkiin yhteydenottoihin vastataan, joten odotathan rauhassa vahvistusta ilmoittautumisesta. Paikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Junnuryhmään ilmoittautuminen
Ilmoitan saman talouden toisen juniorin kiinnostuneeksi kiipeilyryhmästä

 

Seuran junnujäsenyys

Suosittelemme junnuille kiipeilyseuran junnujäsenyyttä vuodelle 2023. Jäsenyys sisältää Suomen Kiipeilyliiton vakuutuksen, 2 kertaa vuodessa ilmestyvän kiipeilylehden ja seuran muut jäsenedut. Lisätietoa vakuutuksesta täältä.

Kiipeilykeskuksessa toimii kaksi seuraa:

Tapanilan Erän kiipeilyjaosto, junnujäsenyys 65€/ vuosi

Suomen Alppikerho ry, junnujäsenyys 61€/vuosi + liittymismaksu 5€

Ohjattujen tuntien aikana Kiipeilykeskuksen vakuutus kattaa kaikki osallistujat.

 

Ryhmäjako:

 

ALKEISRYHMÄT

  • Tiistai klo 17-18
  • Torstai klo 17-18
  • Perjantai klo 17-18
  • Sunnuntai klo 10-11

JATKORYHMÄT

  • Tiistai klo 18:15-19:45 (Täynnä)
  • Torstai klo 18:15-19:45 (Täynnä)
  • Sunnuntai klo 11:15-12:45

TREENIRYHMÄ

  • Perjantai klo 18:15-19:45

MINIJUNNUT (6-9v)

Minijunnutoimintaa järjestää Erä climbing.

Lue lisää minijunnuista täältä

Minijunnuryhmät ovat tarkoitettu 6-9-vuotiaille. Alkeisryhmistä poiketen näissä ei opetella varmistamista, vaan keskitytään kiipeilyyn kiipeilyleikkien ja -pelien kautta.

Yhteydenotot minijunnuasioissa: junnukiipeily@gmail.com